Välkommen till framtidens webbutveckling

Om Developly

Developly Logo

Från Malmö till digitala horisonter – vår resa

Välkommen till Developly: grundat i Malmö av en grupp utvecklare med ett gemensamt syfte – att leverera framtidssäkra och robusta lösningar. Vi har växt från en liten start-up till ett engagerat team drivet av en önskan att alltid tillföra värde för våra kunder.

Mer än webbplatser, digitala upplevelser

Vad vi gör och varför det betyder något

På Developly bygger vi digitala verktyg som stärker ditt företag. Från responsiva webbplatser till skräddarsydda e-handelslösningar. Vi fokuserar på det praktiska och användbara. Vårt mål är att skapa plattformar som inte bara ser bra ut utan även fungerar smidigt, optimerar ditt varumärkes engagemang och förenklar för dina användare. Teknologi är vår lekplats, med verktyg som Next.js och Strapi bland verktygen i vår verktygslåda. Det handlar inte bara om att skriva kod utan om att skapa en digital grund som låter ditt företag växa över tid.

Vi förbättrar och stärker användningen genom att kombinera olika spjutspets tekniker som till exempel Next.js och Strapi. Vi ser till att våra lösningar är tekniskt komplicerade men ändå mycket enkla att använda genom vår designfilosofi som fokuserar på användarens behov.

Varför en hemsida är så mycket mer än bara en hemsida

Vi på Developly betraktar varje webbplats som vi utvecklar som en kritisk del av din affärsstrategi och en investering i ditt varumärkes framtid. Vi skapar inte bara snygga sidor utan också interaktiva och dynamiska sådana som kommunicerar med besökarna och ringar in andan av vad ert företag egentligen står för.

Ditt nästa steg in i den digitala världen börjar med ett företag som förstår både nutiden och framtiden. Det är här vi kommer in. Inga krusiduller eller stora löften, bara hårt arbete, transparens och fokus på det du vill ha. Genom innovativ design tillsammans med solid teknik säkerställer vi att din webbsida kommer vara optimerad både nu och i framtiden under kommande perioder då den kommer användas. Detta innebär att din digitala plattform kan möta dagens krav samt växa med företaget när det växer.

Människorna bakom koden

På Developly är våra utvecklare inte enbart experter inom teknik; de är kreatörer, framtidsbyggare och drömrealisatörer. Vårt team, en sammansättning av personer från mångfacetterade bakgrunder och kulturer bidrar med en djup och mångdimensionell idérikedom i alla våra projekt.

Denna kombination av olika talanger och livserfarenheter är drivkraften bakom vår ständiga kreativa och innovativa utveckling. Vi uppmuntrar våra medarbetare att arbeta från platser som ger dem inspiration, vare sig det är vid havets brus, i en stadspuls eller hemifrån.

Våra tjänsterKontakta oss