Webbutveckling med Next.js och Strapi

Designa din webbplats enligt dina krav med Next.js och Strapi

Våra webblösningar är framåtblickande, säkra och skapade för att matcha dina framtidsbehov. Med specialkompetens inom Next.js, React och Strapi, utvecklar vi SEO-anpassade, dynamiska webbsidor och e-handelsplattformar som tar din verksamhet till nästa nivå.

Innovation & Säkerhet

Avancerade Lösningar för Varje Företag

Skalbar Arkitektur

Utveckla dynamiska hemsidor anpassade för tillväxt. Vi använder molnteknik för att säkerställa flexibilitet och hög prestanda

Sökmotoroptimering

Maximera din synlighet på Google med våra SEO-optimerade webbplatser. Dra nytta av SEO-strategier som ökar synligheten och trafiken

Anpassad Funktionalitet

Utforma skräddarsydda webbupplevelser med unik funktionalitet anpassad efter dina behov. Från interaktiva användargränssnitt till integrerade affärssystem

Säkerhetsfokus

Vi säkrar din webbnärvaro med den senaste säkerhetstekniken. Vi prioriterar din dataintegritet och användarnas säkerhet

Överträffa Förväntningar

Skapa Framtidens Webb

Vår ambition är att gå bortom att bara uppfylla kundens önskemål; vi vill skapa en märkbar skillnad. Med innovativ design och avancerad teknologi framställer vi webblösningar som ger din verksamhet ett försprång.

Innovativ Design Designar fängslande webbplatser som inte bara fångar uppmärksamhet utan även omvandlar besökare till lojala kunder.

Responsiva Layouter Vi garanterar att din hemsida fungerar felfritt på alla enheter, från datorer till mobiler.

Optimerad Prestanda Upplev blixtsnabba laddningstider och sömlös navigering för en överlägsen användarupplevelse.

Användarcentrerad Utveckling Vår utveckling fokuserar på användaren för att skapa en intuitiv och lättanvänd webbplats.

Developly tjänster
Driv Affärstillväxt med Innovativa, Anpassningsbara Webblösningar

Flexibla och skräddarsydda lösningar

Developly bygger webblösningar som är anpassade efter våra klienters behov. Vi har satt ihop ett team av skickliga wbbutvecklare som är proffs på att designa allt från simpla hemsidor till dynamiska webbshoppar. Alla projekt vi arbetar med är unika förutom en viktig aspekt - vårt mål att förbättra företags närvaro på webben. Vi ser till att använda de senaste teknikerna för att garantera att hemsidorna vi bygger är optimerade för framtiden.

Next.js, framtidens webb

Företag vars mål är att etablera sig på webben bör ha valet av teknologi i åtanke. Baserat på både erfarenhet och data kan man enkelt konstatera att Next.js är överlägset Wordpress när det kommer till hastighet, SEO och anpassningsförmåga. Detta gynnar inte bara användarupplevelsen utan kan vara avgörande för ranking i sökmotorer.

Utnyttja Framtidssäker Teknik för Din Verksamhet

Innehållssystem som är lätta att hantera

Istället för att arbeta med WordPress som CMS använder vi något som heter Strapi. Strapi är ett modernt system för att hantera innehåll som är extremt enkelt att använda. Det går även oerhört snabbt för oss att skapa all funktionalitet som krävs för att ni ska kunna börja arbeta med Strapi, något som håller kostnader nere. Kunder kan sedan enkelt redigera texter, bilder, filmer och annat innehåll, utan att kunna skriva en rad kod.

Säkerhet och underhåll

Inom webbutveckling är säkerhet en ständig fundering. Vårt arbete kräver kontinuerlig vaksamhet och anpassning efter nya hot och säkerhetsbrister. Till skillnad från WordPress, där hemsidor regelbundet blir hackade har Next.js och Strapi inbyggda skydd som förhindrar sådana sårbarheter. Här används inga plugins som behöver uppdateras. Uppdateringar riskerar inte heller att förstöra funktionaliteten på hela sidan, som ofta händer med sidor byggda i WordPress.

Förvandla Din Digitala Dröm till Verklighet - Börja Idag

Låt inte framtiden vänta. Vår expertis kan vara din genväg till en framgångsrik och effektiv webbnärvaro. Vi är här för att hjälpa dig förvandla visioner till verkligheter. Dessa kommer både se bra ut och bidra till affärstillväxt. Ta nästa steg mot digital framgång, kontakta oss för en skräddarsydd lösning som förverkligar dina visioner.

Kontakta oss
Modernt & Effektivt

Nästa Generationens Webbutveckling med Next.js

Next.js är en teknik som tar din hemsida till nästa nivå. Detta moderna JavaScript-ramverk är byggt för att skapa snabba och moderna webbapplikationer (webbplatser). Med Next.js kan vi leverera enastående prestanda, förbättrad SEO och en felfri användarupplevelse. Next.js bidrar till snabbare laddningstider, något som är avgörande för att hålla dina användare engagerade - och förbättrar din webbplats synlighet i sökmotorerna.

Utvecklarna på Developly använder Next för att bygga alla våra hemsidor och webbshoppar. Resultatet? Blixtsnabba sidor. Och inte bara det, Next.js gör det enkelt för oss att bygga precis vilken layout och vilken funktionalitet som helst. De enda begränsningarna i detta avseende är fantasin. Oavsett om det gäller en interaktiv e-handelsplattform eller en dynamisk företagswebbplats, ger Next.js oss verktygen för att effektivisera utvecklingsprocessen och leverera högkvalitativa webbupplevelser.

Developly tjänster
Developly tjänster
Flexibel & Användarvänlig

Skapa Dynamiskt Innehåll med Strapi

Strapi är ett relativt nytt CMS som lanserades 2015. CMS står för content management system, innehållshanteringssystem på svenska. Ett långt ord som kan verka svårt att förstå sig på. Det är egentligen inte särskilt komplicerat. Hemsidor behöver innehåll som texter och bilder. För en webbutvecklare är det enkelt att redigera detta via koden. Men för företagare som saknar kunskaper inom programmering kan detta vara svårt. Ett CMS gör det enkelt för vem som helst att redigera detta innehåll. Oavsett hur tekniskt kunniga de är.

Teamet på Developly har arbetat mycket med Strapi och trots att vi skapar skräddarsydda webbplatser är det du som kund som kommer ha kontroll över innehållet. Det blir enkelt att skapa, hantera och distribuera innehåll. Detta sparar både tid och resurser. Dessutom stärker ett CMS din SEO genom att göra det enkelt att updatera och optimera innehållet på webbplatsen. Detta bidrar till bättre ranking hos sökmotorer och stärker din digitala närvaro.